Fund Services - Senior Fund Accountant

Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst fyra års erfarenhet av redovisning inom finansbranschen. Du har ett stort intresse för att arbeta mot fondredovisning och trivs att arbeta i en konsultverksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med i ett snabbväxande bolag där vi bistår våra klienter med fondadministration av Alternativa Investeringsfonder.

Om rollen

Nu söker vi en Senior Fund Accountant till vårt affärsområde Fund Services som jobbar med administration av Alternativa investeringsfonder. Här arbetar vi med fondernas hela livscykel, från det att våra kunder hör av sig om att etablera en ny fond till fondens upplösning. Arbetet innebär ett tätt samarbete med ett team av kollegor som har kompetens inom ekonomi och juridik.

Vi söker dig som är driven, analytisk och initiativtagande. Det är en självklarhet för dig att arbeta strukturerat och att vara noggrann i ditt arbete. Du trivs i en miljö där vi anpassar vårt arbete efter våra kunder och att alltid leverera i tid med hög kvalitet. Här arbetar vi i team och söker därför dig som är en lagspelare ut i fingerspetsarna och har en bra förståelse liksom intresse för att vara en god kollega. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd när du axlar nya arbetsuppgifter då vi ser fantastiska möjligheter till utveckling och lärande hos oss.

 

Arbetsuppgifter

 • Bokföring av komplexa transaktioner, 
 • Vara delaktig i arbetet med kvartalsrapporter för kunder och dess investerare,
 • Förbereda och upprätta i årsredovisningar, 
 • Utveckling av rutiner och processer,
 • Delta och verka för teamets utveckling, 
 • Kontakt med kund, revisorer och andra externa rådgivare.

För att lyckas i rollen krävs det att du arbetar strukturerat, proaktivt och har självförtroende kring din kompetens. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd för att axla nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en förståelse för komplexa finansiella transaktioner och en förmåga att förstå helheten och syftet med dessa transaktioner.

 

Kvalifikationer

 • har en eftergymnasial utbildning på programnivå inom ekonomi eller redovisning,
 • minst fyra års arbetslivserfarenhet av redovisning med inriktning finansbranschen,
 • har självständigt arbetat med årsredovisningar,
 • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet,
 • vana att arbeta med Word, Excel och övriga delar av Officepaketet,
 • tidigare erfarenhet av konsultverksamhet är meriterande.

 

Meriterande

 • arbetat med koncernredovisning och/eller har kunskap inom IFRS.

 

Personliga egenskaper och färdigheter

GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högpresterande miljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi sitter på Östermalmstorg i nyrenoverade lokaler, frihet under ansvar är vårt motto och vi erbjuder hybridarbete (minst 3 dagar på kontoret).

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Ansökan sker genom att klicka här: Job application

 

Please do not apply if you cannot communicate in Swedish fluently as this is a requirement.

Rekryteringsfirmor undanbedes att kontakta kring samarbete.