Corporate Services - Accountant

Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst två års erfarenhet av löpande bokföring och bokslut. Du har ett stort intresse för redovisningsfrågor och trivs att arbeta i en konsultverksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med i ett snabbväxande bolag där vi bistår våra klienter med olika typer av uppdrag inom finanssektorn.  

  

Här på GOT YOUR BACK™ arbetar vi med att leverera fullserviceadministration till svenska aktiebolag, det våra klienter inte kan eller vill – det löser vi! Här finns det kompetens inom både ekonomi och juridik vilket ger oss möjlighet att dela kunskap och erfarenhet med varandra både i det dagliga och genom vårt utbildningsprogram, GYB Academy. Våra värdeord Empathy & Grit passar väl in i allt vi gör i både arbete och gentemot varandra, välkommen hit och se själv! Hos oss får du arbeta med meningsfulla, spännande och en hel del kluriga arbetsuppgifter tillsammans med teamet. Vi vet att du kommer trivas lite extra väl om du som oss gillar att arbeta prestigelöst, tillsammans med andra men också har ett stort eget driv.  

  

Om rollen 

Som Accountant kommer du vara en del av vårt affärsområde Corporate Services där våra kunder huvudsakligen är utländska koncerner med svenska investeringar och etableringar. Teamet består av ekonomer och jurister som alla hjälps åt att leverera toppklassig service och kvalité till våra kunder. Som Accountant kommer du att stötta våra seniora redovisningsekonomer i deras dagliga arbete gentemot klienter. Dina dagar kommer att variera med allt från löpande redovisning, momsrapportering, kontakt med våra kunder till att utveckla och förbättra våra processer och rutiner. 

  

Arbetsuppgifter  

  • löpande bokföring,  
  • delaktig vid månadsrapportering och årsredovisningar, 
  • avstämningar av balanskonton,  
  • kontera leverantörsfakturor,  
  • löpande kontakt med kunder.  

 

För att lyckas i rollen krävs det att du arbetar strukturerat, proaktivt och har självförtroende kring din kompetens. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd för att axla nya arbetsuppgifter. 

  

Kvalifikationer  

  • eftergymnasial utbildning minst 2 år inom ekonomi eller redovisning,
  • minst två års arbetslivserfarenhet av redovisning,  
  • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet, 
  • vana att arbeta med Word, Excel och övriga delar av Officepaketet,  
  • tidigare erfarenhet av Fortnox och konsultverksamhet är meriterande. 

  

Personliga egenskaper och färdigheter 

GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högpresterande miljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder. 

  

Vi erbjuder 

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Östermalmstorg och erbjuder stor frihet i var arbetsuppgifterna utförs vilket betyder att du inte behöver vara bosatt i Stockholm för att arbeta hos oss men ska ha möjlighet att ta dig till kontoret två dagar i veckan. 

  

Om oss 

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser. 

 

Ansökan 

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Ansökan sker här: Job application

  

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!