Fund Services - Fund Accountant

Är du redo att ta ett nästa kliv i din karriär inom redovisning och vill lära dig en kompetens som få besitter? Vi söker dig som vill lära dig allt om fondredovisning, som trivs att arbeta i en konsultverksamhet och har en naturlig förståelse för våra kunders behov. Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med i ett snabbväxande bolag där vi bistår våra klienter med fondadministration av Alternativa Investeringsfonder.

 

Nu söker vi en Fund Accountant till vårt affärsområde Fund Services som jobbar med administration av Alternativa investeringsfonder. Här arbetar vi med fondernas hela livscykel, från det att våra kunder hör av sig om att etablera en ny fond till fondens upplösning. Arbetet innebär ett tätt samarbete med ett team av kollegor som har kompetens inom ekonomi och juridik.

Vi söker dig som är driven, analytisk och initiativtagande. Det är en självklarhet för dig att arbeta strukturerat och att vara noggrann i ditt arbete. Du trivs i en miljö där vi anpassar vårt arbete efter våra kunder och att alltid leverera i tid med hög kvalitet. Här arbetar vi i team och söker därför dig som är en lagspelare ut i fingerspetsarna och har en bra förståelse liksom intresse för att vara en god kollega. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd när du axlar nya arbetsuppgifter då vi ser fantastiska möjligheter till utveckling och lärande hos oss.

 

Arbetsuppgifter

  • Löpande fondredovisning,
  • Upprätta avstämning,
  • Momsredovisning och rapportering till skatteverket,
  • Bokslut och rapporteringar,
  • Förbereda och vara behjälplig i årsredovisningar.

 

Kvalifikationer

  • har en eftergymnasial utbildning på programnivå inom ekonomi eller redovisning,
  • minst ett års arbetslivserfarenhet av redovisning,
  • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet,
  • vana att arbeta med Word, Excel och övriga delar av Officepaketet,
  • tidigare erfarenhet av konsult och/eller serviceverksamhet är meriterande.

 

Personliga egenskaper och färdigheter

GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högprestandamiljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi sitter på Östermalmstorg i nyrenoverade lokaler, frihet under ansvar är vårt motto och vi erbjuder hybridarbete (minst 3 dagar på kontoret).

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in ditt CV så snart som möjligt! Ansökan sker på här:  Job application

 

Please do not apply if you cannot communicate in Swedish fluently as this is a requirement.

Rekryteringsfirmor undanbedes att kontakta kring samarbete.