Fund Services - Associate

"På GOT YOUR BACK™ får du ta ansvar från dag ett. En utmanande arbetsplats där du blir sedd och får din röst hörd. Ett företag med fin kamratskap och tydliga utvecklingsmöjligheter." – Oscar Rolin, Senior Associate

Är du en ekonom som är ny i din karriär med intresse för investeringar och juridik? Här kommer chansen att ta ett kliv in i finansbranschen och lära dig allt om Private Equity! GOT YOUR BACK™ fortsätter att växa med spännande möjligheter framför oss, inget är omöjligt hos oss. Om du blir lockad av orden familjärt, prestigelöst och eget ansvar, läs vidare!

 

Rollen vi söker dig till kallas för Associate och du kommer att jobba i vårt affärsområde Fund Services i den delen som kallas Client Management, som är administratörer av Alternativa Investeringsfonder. Här arbetar vi med fondernas hela livscykel, från det att våra kunder hör av sig om att etablera en ny fond till fondens upplösning. Arbetet innebär ett tätt samarbete med ett team av kollegor som har kompetens inom ekonomi och juridik.

Vi tror att rätt person för den här rollen är ny i sin karriär och har med sig arbetslivserfarenhet under eller efter sin studietid. Eftersom det kommer ingå en hel del juridik i rollen söker vi dig som har viss förståelse för ämnet och som tycker detta är extra roligt. För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad, noggrann och är en lagspelare. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd när du axlar nya arbetsuppgifter då vi ser fantastiska möjligheter till utveckling och lärande hos oss.

 

Arbetsuppgifter

  • etablering och administrativ förvaltning av fondbolag och fondstrukturer,
  • KYC, AML och hantering av aktieböcker,
  • stötta kunder med administration och koordination vid investeringar,
  • med stöd av våra interna jurister förbereda protokoll från styrelsemöten, bolagsstämmor och investeringskommittémöten,
  • kommunikation med kunder, investerare och externa rådgivare.

 

Kvalifikationer

  • har en universitetsexamen inom ekonomi eller juridik,
  • arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, företag eller myndighet med inriktning mot finans,
  • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet,
  • vana att arbeta med Excel, Word och övriga delar av Officepaketet,
  • erfarenhet och intresse av service är meriterande.

 

Personliga egenskaper och färdigheter

GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högprestandamiljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Östermalmstorg och erbjuder stor frihet i var arbetsuppgifterna utförs vilket betyder att du inte behöver vara bosatt i Stockholm för att arbeta hos oss.

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in ditt CV så snart som möjligt! Ansökan sker här: Job application

 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!