Depositary Services - Depositary Compliance Officer

"På GOT YOUR BACK™ får du ta ansvar från dag ett. En utmanande arbetsplats där du blir sedd och får din röst hörd. Ett företag med fin kamratskap och tydliga utvecklingsmöjligheter." – Oscar Rolin, Associate

Är du ekonom eller jurist och har du ett intresse för investeringar och samtidigt skulle vilja lära dig mer om Private Equity? GOT YOUR BACK™ arbetar med fondadministration av alternativa investeringsfonder samt fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser. Vi befinner oss under en stark tillväxt med spännande utmaningar och uppdrag. Letar du efter en entreprenöriell, prestigelös och familjär arbetsplats, då har du kommit rätt!

 

Vi letar efter dig med erfarenhet från finansbranschen som har ett intresse för fonder och Private Equity. Rollen vi söker dig till kallas Depositary Compliance Officer och du kommer att jobba i vårt affärsområde inom Depositary Services som är förvaringsinstitut av Alternativa Investeringsfonder. Arbetet innebär ett tätt samarbete med ett team av kollegor som har bred kompetens inom ekonomi och juridik.

Som Depositary Compliance Officer kommer du tillsammans med kollegorna att ansvara för leveransen av förvaringsinstitutstjänster till våra kunder, som är förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi arbetar med att granska och kontrollera fondernas aktivitet och säkerställa att allt ser korrekt ut. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd när du axlar nya arbetsuppgifter då vi ser fantastiska möjligheter till utveckling och lärande hos oss.

 

Arbetsuppgifter 

  • granska och kontrollera fonders kassaflöden, tillgångar och efterlevnad,
  • löpande kommunikation och rapportering till kunder,
  • utveckla rutiner och system,
  • ansvara för vissa kundrelationer inom affärsområdet,
  • regelbundet övervaka rättsutveckling och praxis inom området.

 

Kvalifikationer 

  • universitetsexamen inom ekonomi eller juridik,
  • minst tre års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, företag eller myndighet med inriktning mot finans,
  • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet,
  • vana att arbeta med Excel, Word och övriga delar av Officepaketet,
  • förkunskaper inom Private Equity och intresse för investeringar är meriterande.

 

Personliga egenskaper och färdigheter

På GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högprestandamiljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Östermalmstorg och erbjuder stor frihet i var arbetsuppgifterna utförs vilket betyder att du inte behöver vara bosatt i Stockholm för att arbeta hos oss.

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Job application

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!