Depositary Services - Depositary Compliance Officer

Vi letar efter dig med erfarenhet från finansbranschen som har ett intresse för fonder och Private Equity. Rollen vi söker dig till kallas Depositary Compliance Officer och du kommer att jobba i vårt affärsområde inom Depositary Services som är förvaringsinstitut av Alternativa Investeringsfonder. Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med i ett snabbväxande bolag där vi bistår våra klienter med fondadministration av Alternativa Investeringsfonder.

 

Här på GOT YOUR BACK™ arbetar vi med att leverera fullserviceadministration till svenska aktiebolag, det våra klienter inte kan eller vill – det löser vi! Här finns det kompetens inom både ekonomi och juridik vilket ger oss möjlighet att dela kunskap och erfarenhet med varandra både i det dagliga och genom vårt utbildningsprogram, GYB Academy. Våra värdeord Empathy & Grit passar väl in i allt vi gör i både arbete och gentemot varandra, välkommen hit och se själv! Hos oss får du arbeta med meningsfulla, spännande och en hel del kluriga arbetsuppgifter tillsammans med teamet. Vi vet att du kommer trivas lite extra väl om du som oss gillar att arbeta prestigelöst, tillsammans med andra men också har ett stort eget driv. 

Som Depositary Compliance Officer kommer du tillsammans med kollegorna att ansvara för leveransen av förvaringsinstitutstjänster till våra kunder, som är förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi arbetar med att granska och kontrollera fondernas aktivitet och säkerställa att allt ser korrekt ut. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd när du axlar nya arbetsuppgifter då vi ser fantastiska möjligheter till utveckling och lärande hos oss.

 

Arbetsuppgifter 

 • granska och kontrollera fonders kassaflöden, tillgångar och efterlevnad,
 • löpande kommunikation och rapportering till kunder,
 • utveckla rutiner och system,
 • ansvara för vissa kundrelationer inom affärsområdet,
 • regelbundet övervaka rättsutveckling och praxis inom området.

 

Kvalifikationer 

 • universitetsexamen inom ekonomi eller juridik,
 • minst tre års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, företag eller myndighet med inriktning mot finans,
 • kan arbeta från vårt kontor i Stockholm eller Malmö minst 3 dagar i veckan,
 • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet,
 • vana att arbeta med Excel, Word och övriga delar av Officepaketet,
 • förkunskaper inom Private Equity och intresse för investeringar är meriterande.

 

 

Personliga egenskaper och färdigheter

På GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högprestandamiljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi sitter i Stockholm och Malmö, frihet under ansvar är vårt motto och vi erbjuder hybridarbete (minst 3 dagar på kontoret).

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Ansökan sker genom att klicka här: Job application

Please do not apply if you cannot communicate in Swedish fluently as this is a requirement.

 

Rekryteringsfirmor undanbedes att kontakta kring samarbete.