Fund Services - Senior Accountant

Vi söker dig som är redovisningsekonom med minst fyra års erfarenhet av redovisning inom finansbranschen. Du har ett stort intresse för att arbeta mot fondredovisning och trivs att arbeta i en konsultverksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med i ett snabbväxande bolag där vi bistår våra klienter med fondadministration av Alternativa Investeringsfonder.

Här på GOT YOUR BACK™ arbetar vi med att leverera fullserviceadministration till svenska aktiebolag, det våra klienter inte kan eller vill – det löser vi! Här finns det kompetens inom både ekonomi och juridik vilket ger oss möjlighet att dela kunskap och erfarenhet med varandra både i det dagliga och genom vårt utbildningsprogram, GYB Academy. Våra värdeord Empathy & Grit passar väl in i allt vi gör i både arbete och gentemot varandra, välkommen hit och se själv! Hos oss får du arbeta med meningsfulla, spännande och en hel del kluriga arbetsuppgifter tillsammans med teamet. Vi vet att du kommer trivas lite extra väl om du som oss gillar att arbeta prestigelöst, tillsammans med andra men också har ett stort eget driv.

 

Om rollen

Nu söker vi en Senior Fund Accountant till vårt affärsområde Fund Services som jobbar med administration av Alternativa investeringsfonder. Här arbetar vi med fondernas hela livscykel, från det att våra kunder hör av sig om att etablera en ny fond till fondens upplösning. Arbetet innebär ett tätt samarbete med ett team av kollegor som har kompetens inom ekonomi och juridik.

Vi söker dig som är driven, analytisk och initiativtagande. Det är en självklarhet för dig att arbete strukturerat och att vara noggrann i ditt arbete. Du trivs i en miljö där vi anpassar vårt arbete efter våra kunder och att alltid leverera i tid med hög kvalitet. Här arbetar vi i team och söker därför dig som är en lagspelare ut i fingerspetsarna och har en bra förståelse liksom intresse för att vara en god kollega. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd när du axlar nya arbetsuppgifter då vi ser fantastiska möjligheter till utveckling och lärande hos oss.

 

Arbetsuppgifter

 • Löpande fondredovisning,
 • Vara delaktig i arbetet med kvartalsrapporter och årsredovisning för kunder,
 • Kvalitetssäkring av bokföring och avstämningar,
 • Utveckling av rutiner och processer,
 • Delta och verka för teamets utveckling.

För att lyckas i rollen krävs det att du arbetar strukturerat, proaktivt och har självförtroende kring din kompetens. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd för att axla nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en förståelse för komplexa finansiella transaktioner och en förmåga att förstå helheten och syftet med dessa transaktioner.

 

Kvalifikationer

 • har en eftergymnasial utbildning minst 2 år inom ekonomi eller redovisning,
 • minst fyra års arbetslivserfarenhet av redovisning med inriktning finansbranschen,
 • har självständigt arbetat med årsredovisningar,
 • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet,
 • vana att arbeta med Word, Excel och övriga delar av Officepaketet,
 • tidigare erfarenhet av konsultverksamhet är meriterande.

 

Personliga egenskaper och färdigheter

GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högpresterande miljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Östermalmstorg och erbjuder stor frihet i var arbetsuppgifterna utförs vilket betyder att du inte behöver vara bosatt i Stockholm för att arbeta hos oss men ska ha möjlighet att ta dig till kontoret två dagar i veckan, i början av din tid hos oss är det dock viktigt att du är på plats fler dagar i veckan.

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Ansökan sker genom att klicka här: Job application

 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!