Corporate services - Senior Accountant

"På GOT YOUR BACK™ får du ta ansvar från dag ett. En utmanande arbetsplats där du blir sedd och får din röst hörd. Ett företag med fin kamratskap och tydliga utvecklingsmöjligheter." – Oscar Rolin, Senior Associate

Letar du efter en entreprenöriell, prestigelös och familjär arbetsplats? Vi tror att den här rollen kommer att passa dig som har en bred erfarenhet inom redovisning och som söker en roll med variation, utmaningar och eget ansvar. Vi befinner oss under en stark tillväxt med spännande möjligheter framför oss, inget är omöjligt på GOT YOUR BACK™. Är du redo att ta dina kompetenser till en ny nivå och hänga med på vår resa? Fortsätt läs!

 

Vi är på jakt efter dig som arbetat med redovisning några år och är redo att axla rollen som Senior Accountant hos oss. Du kommer att få vara en del av vårt affärsområde Corporate Services där våra kunder huvudsakligen är utländska koncerner med svenska investeringar och etableringar. Teamet består av ekonomer och jurister som alla hjälps åt att leverera toppklassig service och kvalité till våra kunder.

Som Senior Accountant kommer du att få eget ansvar att leda arbetet mot externa kunder som förväntar sig fullserviceadministration av våra redovisningstjänster. Dina dagar kommer att variera med allt från löpande redovisning, moms och skattefrågor, kontakt med våra kunder till att utveckla och förbättra våra processer och rutiner. För att lyckas i rollen krävs det att du arbetar strukturerat, proaktivt och har självförtroende kring din egna kompetens. Eftersom vi är ett växande företag söker vi dig som är prestigelös, lösningsorienterad och orädd när du axlar nya arbetsuppgifter då vi ser fantastiska möjligheter till fler affärsmöjligheter och lärande hos oss.

 

Arbetsuppgifter

 • löpande redovisning,
 • ansvarig för månads- och årsbokslut för externa kunder,
 • upprätta årsredovisningar enligt regelverk i K3,
 • momsredovisning och övrig rapportering till skatteverket,
 • proaktivt verka för teamets utveckling och förbättring av arbetsätt,
 • löpande kontakt med kunder.

 

Kvalifikationer

 • har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning,
 • har minst fyra års arbetslivserfarenhet från en roll inom redovisning då du självständigt kommer att sköta ovannämnda arbetsuppgifter och behöver behärska dom redan från start,
 • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet,
 • vana att arbeta med Excel, Word och övriga delar av Officepaketet,

 

Det är meriterande om du

 • har erfarenhet från bokföringsbyrå eller revisionsbyrå,
 • arbetat i systemen Fortnox eller Capego,
 • arbetat med koncernredovisning och/eller har kunskap inom IFRS.

 

Personliga egenskaper och färdigheter

 GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högprestandamiljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi sitter på Östermalmstorg i nyrenoverade lokaler och erbjuder stor frihet i var arbetsuppgifterna utförs vilket betyder att du inte behöver vara bosatt i Stockholm för att arbeta hos oss.

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in ditt CV så snart som möjligt!

Ansökan sker här: Job application

 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!