Corporate services - Senior Accountant

På GOT YOUR BACK™ får du ta ansvar från dag ett. En utmanande arbetsplats där du blir sedd och får din röst hörd. Ett företag med fin kamratskap och tydliga utvecklingsmöjligheter." – Oscar Rolin, Associate

Är du en ekonom som har intresse för redovisning och är på jakt efter en mer ledande roll? GOT YOUR BACK™ arbetar med fondadministration av alternativa investeringsfonder samt fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser. Vi befinner oss under en stark tillväxt med spännande utmaningar och uppdrag. Letar du efter en entreprenöriell, prestigelös och familjär arbetsplats, då har du kommit rätt!

Som Senior Accountant arbetar du inom affärsområdet Corporate Services där våra kunder huvudsakligen är utländska koncerner med svenska investeringar och etableringar samt banker och andra långivare. Inom Corporate Services arbetar vi nära våra kunder och biträder dem med allt från etablering av deras svenska aktiebolag, bokföring och rapportering, löneadministration, löpande bolagsförvaltning med upprättande av olika bolagsrättsliga dokument såsom protokoll från styrelsemöten, bolagsstämmor, koordinering av transaktioner och granskning av avtal företagen ingår.

I rollen finns det utrymme för funktionsansvar och att stötta junior personal. Det finns väldigt goda möjligheter för dig att växa i din roll då vi ser att detta affärsområde kommer att fortsätta växa, vilket innebär att du kan vara med och forma funktionen liksom teamet.

 

Arbetsuppgifter 

 • avstämning av bokföring och månadssrapporter, 
 • upprättande och granskning av årsredovisningar ,
 • upprättande av inkomst- och momsdeklarationer, 
 • hantering av vissa skattefrågor, 
 • utveckling av processer, rutiner och system, 
 • ad hoc analyser åt kunder och kollegor, 
 • samarbete med övriga kollegor inom corporate services-teamet för att säkerställa regelefterlevnad, 
 • löpande kontakt med kunder. 

 

Kvalifikationer 

 • universitetsexamen inom ekonomi, 
 • minst 5 års relevant erfarenhet inom redovisning, gärna med bakgrund på redovisningsbyrå, 
 • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet, 
 • vana vid att arbeta med Excel, Word och övriga delar av Officepaketet, 
 • erfarenhet av redovisning av finansiella instrument, konsolideringar, IFRS och internationella koncerner är meriterande, liksom erfarenhet och intresse av service. 

 

Personliga egenskaper och färdigheter

På GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högprestandamiljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi har kontor i ljusa lokaler på Narvavägen med utsikt över Östermalms takåsar och Djurgården. Vi erbjuder stor frihet i var arbetsuppgifterna utförs vilket betyder att du inte behöver vara bosatt i Stockholm för att arbeta hos oss.

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in ditt CV så snart som möjligt! 

Job application

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!