Corporate Services - Senior Associate

"På GOT YOUR BACK™ får du ta ansvar från dag ett. En utmanande arbetsplats där du blir sedd och får din röst hörd. Ett företag med fin kamratskap och tydliga utvecklingsmöjligheter." – Oscar Rolin, Associate

Är du jurist och har du ett intresse för affärsjuridik och samtidigt skulle vilja lära dig mer om bolagsrätt? GOT YOUR BACK™ arbetar med fondadministration av alternativa investeringsfonder samt fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser. Vi befinner oss under en stark tillväxt med spännande utmaningar och uppdrag. Letar du efter en entreprenöriell, prestigelös och familjär arbetsplats, då har du kommit rätt!

Vi letar efter dig som har arbetat några år med juridik och letar efter en ny arbetsplats att få utvecklas inom. Vårt affärsområde Corporate Services letar nu efter en Senior Associate som vill vara en del av deras växande verksamhet. Rollen innebär att du arbetar tätt i ett team av kollegor mot våra kunder, som huvudsakligen är utländska koncerner med svenska investeringar och etableringar samt banker och långivare. Vi biträder kunderna med allt från etablering av deras svenska aktiebolag, bokföring och rapportering, löpande bolagsförvaltning med upprättande av olika bolagsrättsliga dokument såsom protokoll från styrelsemöten, bolagsstämmor och granskning av avtal. 

Arbetet sker ofta i samband med transaktioner och vi samarbetar därför löpande med svenska och utländska advokatbyråer. I rollen ingår även arbete inom regelefterlevnad, främst avseende att säkerställa riktigheten och lämpligheten av våra processer kring kundkännedomskontroller och motverkande av penningtvätt. 

 

Arbetsuppgifter 

 • biträda klienter med investeringar och etableringar i Sverige, 
 • administrativ förvaltning av svenska aktiebolag och andra juridiska personer,  
 • styrelseuppdrag och andra förtroendeuppdrag i svenska dotterbolag till utländska koncerner,  
 • bolagsrättsligt löpande stöd till klienter inklusive färdigställande av bolagsrättslig dokumentation, 
 • samarbete med redovisningsfunktionen för att säkerställa regelefterlevnad,
 • kundkännedomskontroller (KYC) och Compliance.

 

Kvalifikationer 

 • universitetsexamen inom juridik, 
 • minst fem års arbetslivserfarenhet från exempelvis advokatbyrå, företag eller myndighet med inriktning mot bolagsrätt eller annan affärsjuridik,  
 • erfarenhet inom AML/GDPR-relaterade frågor är meriterande,
 • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet, 
 • vana vid att arbeta med Word, Excel och övriga delar av officepaketet, 
 • erfarenhet och intresse av service är mycket meriterande. 

 

Personliga egenskaper och färdigheter

På GOT YOUR BACK™ har vi roligt tillsammans. Vi bryr oss faktiskt på riktigt om att du ska må bra och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Vi präglas av en snabbföränderlig och högprestandamiljö och vi ser därmed att du själv trivs i och drivs av att arbeta i sådan miljö med likasinnade kollegor. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder

Rollen ger en möjlighet att i hög grad påverka och vara delaktig i vår utveckling, att arbeta mot synnerligen välrenommerade kunder i finansbranschen samt att delta i spännande och ofta nydanande och komplexa transaktioner. Vi erbjuder marknadsmässiga ersättningsvillkor och förmåner. Vi har kontor i ljusa lokaler på Narvavägen med utsikt över Östermalms takåsar och Djurgården. Vi erbjuder stor frihet i var arbetsuppgifterna utförs vilket betyder att du inte behöver vara bosatt i Stockholm för att arbeta hos oss.

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in ditt CV så snart som möjligt! 

Job application

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!