Corporate Services - Legal Assistant

Studerar du till jurist och är på jakt efter ett spännande jobb vid sidan av studierna? Vi på GOT YOUR BACK™ är nu på jakt efter en driven juriststudent med intresse för affärsjuridik, bolagsrätt och Private Equity.

Vårt affärsområde Corporate Services letar nu efter en juriststudent som vill vara en del av deras växande verksamhet. Rollen innebär att du arbetar tätt i ett team av kollegor mot våra kunder, som huvudsakligen är utländska koncerner med svenska investeringar och etableringar samt banker och långivare. Vi biträder kunderna med allt från etablering av deras svenska aktiebolag, bokföring och rapportering, löpande bolagsförvaltning med upprättande av olika bolagsrättsliga dokument såsom protokoll från styrelsemöten, bolagsstämmor och granskning av avtal.

Vi letar efter dig som går juristprogrammet och läst minst fyra terminer. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med tillträde så snart som möjligt. Anställning sker terminsvis med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten förutsätter att du kan arbeta cirka 16 timmar i veckan parallellt med dina studier, vi erbjuder stor frihet i när och var arbetsuppgifterna utförs. För att lyckas i denna roll så behöver du vara noggrann, självständig, och problemlösande. Vi på GOT YOUR BACK™ befinner oss under en stark tillväxt med spännande utmaningar och uppdrag. Letar du efter en entreprenöriell, prestigelös och familjär arbetsplats, då har du kommit rätt!

 

Arbetsuppgifter

  • bistå bolagets jurister i det dagliga arbetet,
  • hjälpa till med olika typer av anmälningar till myndigheter,
  • upprätta och underhålla aktieböcker,
  • enklare administrativa arbetsuppgifter.

 

Kvalifikationer

  • studerar juristprogrammet,
  • möjlighet att jobba cirka 16 timmar i veckan,
  • vana vid att arbeta med Word, Excel och övriga delar av officepaketet,
  • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då vi kommunicerar på dessa språk dagligen i vår verksamhet.

 

Personliga egenskaper och färdigheter

Vi är ett snabbväxande, entreprenöriellt företag och vi söker därför dig som vill ha en utvecklande roll med mycket frihet och ansvar i ett företag under stark tillväxt. Rollen kräver ett starkt driv och engagemang i vår kvalitet – vi kallar det grit. Samtidigt vill vi att du är en empatisk person som är prestigelös och lyssnar på kollegor och kunder.

 

Om oss

GOT YOUR BACK™ är en av Sveriges ledande leverantörer av administrations- och förvaringsinstitutstjänster åt förvaltare av alternativa investeringsfonder. Vi tillhandahåller vidare så kallade Corporate Services – en fullserviceadministration av aktiebolag och näringsdrivande stiftelser.

 

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in ditt CV så snart som möjligt! 

Job application

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!